ویزای دیدار مجدد خانواده برای پیوستن به یکی از اقوام یا شریک زندگی در آلمان
اتباع كشورهای سوم كه بطور قانونی در آلمان اقامت دارند ، غالباً مایلند اعضای خانواده غیر آلمانی خود را كه در خارج از اتحادیه اروپا اقامت دارند ، به آلمان بیاورند ، چه به طور موقت یا دائم.
مقامات مهاجرت در آلمان ، که از پیوستن مجدد خانواده ها حمایت می کنند ، ویزای ویژه ای برای این منظور ایجاد کرده اند که اتباع غیر اتحادیه اروپا می توانند برای پیوستن به عضو خانواده خود در آلمان اقدام کنند.

اگر یک تبعه اتحادیه اروپا ، منطقه اقتصادی اروپا یا اتحادیه تجارت آزاد اروپا مایل به پیوستن به اعضای خانواده ، همسر یا بستگان خود در آلمان باشد ، تنها کاری که باید انجام دهند این است که بتوانند خود را از نظر اقتصادی حفظ کنند. آنها می توانند بدون نیاز به گرفتن اجازه کار یا اجازه اقامت کار کنند.
از طرف دیگر ، اتباع کشور های ثالث باید ویزای Reunion خانوادگی (Family Reunion) را بگیرند که ویزای اقامت طولانی مدت است و بعداً می تواند به اجازه اقامت نیز برسد.
متقاضیان واجد شرایط ویزای دیدار مجدد خانواده آلمان
برای اینکه فرد بتواند ویزای دیدار مجدد خانواده را اعم از ویزای ازدواج ، ویزای نامزد ، ویزای همسر یا سایر اعضای خانواده بدست آورد ، باید از اقوام فرد مقیم آلمان باشد .معیار اصلی برای فرد مقیم آلمان این است که ، وی باید بتواند از اقوام خود حمایت مالی کند.
در زیر لیست اعضای خانواده که می توانند برای پیوستن به عضو خانواده خود در آلمان اقدام کنند آمده است:
1-همسر (زن و شوهر) ، شریک ثبت شده یک فرد خارجی مقیم آلمان
اتباع کشور ثالث که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند ، در صورت داشتن هر دو شرایط می توانند همسر یا شریک ثبت شده خود را در آلمان بیاورند.
برای اخذ ویزای همسر ، مقیم آلمان باید دارای موارد زیر داشته باشد:
الف)اقامت:
- اجازه اقامت طولانی مدت اتحادیه اروپا ،
- اجازه اقامت یا
- کارت آبی اتحادیه اروپا
ب) توانایی تأمین مالی شریک / همسر دیگر را دارد
ج) باید بالای 18 سال باشد
د) باید آلمانی بلد باشد
از طرف دیگر فرد مهاجر که می خواهد تحت ویزای همسر وارد آلمان شود باید:
الف) بالای 18 سال داشته باشید
ب) حداقل دانش عمومی آلمانی داشته باشید
به خاطر داشته باشید که جمهوری فدرال آلمان ازدواج های چند همسری را به رسمیت نمی شناسد ، بنابراین اگر فرد مقیم قبلاً یک شریک زندگی در آلمان آورده باشد ، اجازه ندارد شخص دیگری را برای پیوستن به آنها بیاورد.
2-فرزندان تبعه کشور سوم در آلمان
پدر یا مادر (یا هر دو والدین) مقیم آلمان مجاز به درخواست برای آوردن فرزندان خود برای زندگی در آلمان هستند. با این حال ، شرایط این ویزا ممکن است بسته به سن فرزندان تغییر کند.
کودکان خردسال
اگر هر دو والدین در آلمان اقامت داشته باشند ، می توانند برای آوردن فرزند خود اقدام کنند. از طرف دیگر ، اگر یکی از پدر یا مادر به تنهایی حضانت کودک را داشته باشد ،این والد تنها مجاز است کودک صغیر خود را در آلمان بیاورد. در صورتی که هر دو والدین حق حضانت کودک را داشته باشند و فقط یکی از آنها در آلمان اقامت داشته باشد ، والدین مقیم کشور ثالث باید حق حضانت را به مقیم آلمان اعطا کنند تا وی بتواند برای ویزای الحاق خانواده آلمان اقدام کند.
کودکان بزرگسال
والدین می توانند برای آوردن فرزند بزرگسال خود درخواست کنند .برای واجد شرایط بودن ویزای دیدار مجدد خانواده ، کودک نباید ازدواج کند. اما این بدان معنا نیست که وی نمی تواند برای نوع دیگری از ویزا مانند ویزای توریستی ، ویزای دانشجویی برای تحصیل در یک موسسه آموزشی آلمان ، ویزای کار در آلمان یا سایر ویزاهای آلمان درخواست کند.
3- والدین مقیم قانونی آلمان
والدین کودکان خردسال که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند ، در صورت داشتن حق مراقبت و حضانت از کودک ، می توانند برای پیوستن به فرزند خود درخواست دهند.
از طرف دیگر ، اتباع کشورهای ثالث مقیم آلمان می توانند برای جلوگیری از برخی مشکلات خاص ، والدین خود را برای زندگی در کنار آنها دعوت کنند.
4- سایر اقوام یک خارجی مقیم آلمان
سایر اعضای خانواده نیز می توانند برای پیوستن به خویشاوند خود اقدام کنند: اگر خواهر و برادر در آلمان دارید ، خواهر و برادر ، دایی ، عمه ، خواهرزاده ، برادرزاده ، پدربزرگ و مادربزرگ یا پسر عموی خود می توانند برای پیوستن به آنها درخواست دهند. معمولاً تهیه این ویزا دشوارتر است .
شرایط ویزای دیدار مجدد خانواده آلمان
برای دریافت ویزا ، باید برخی از مدارک را در سفارت آلمان یا کنسولگری نزدیک ترین محل به خانه خود ارائه دهید.
مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان به شرح زیر است:
- گذرنامه متقاضی – حداقل سه ماه بیشتر از مدت اقامت درخواست شده معتبر و حداکثر 10 سال معتبر باشد
- دو فرم درخواست – به طور مناسب با اطلاعات صحیح تکمیل شده باشد
- دو فرم اطلاع رسانی / توضیحات تکمیل شده و امضا شده
- دو عکس بیومتریک اخیر – مطابق با استانداردهای تعیین شده توسط ICAO
- رزرو سفر – که بلیط رزرو شده از کشور خود به آلمان است
- بیمه درمانی سفر برای آلمان – که اقامت متقاضی در کل قلمرو آلمان را پوشش می دهد
- اثبات تمکن مالی – که معمولاً باید توسط شخص مقیم آلمان ارائه شود ، نشان می دهد که او می تواند از عضو خانواده مهاجر حمایت مالی کند. با این حال ، اگر افراد ساکن کشور ثالث بودجه کافی برای تأمین هزینه زندگی خود داشته باشد ، او می تواند اسناد آن را ارائه دهد .
- دعوت نامه – از طرف یکی از اعضای خانواده که در آلمان اقامت دارد ، تأیید می کند که آنها جایی برای شخصی که مایل به پیوستن به آنها دارند را میتوانند تامین کنند.
مدارک مورد نیاز برای ویزای الحاق خانواده آلمان:
- اثبات محل اقامت – که نشان می دهد ساکن آلمان در خانه خود در آلمان فضای کافی برای متقاضی دارد
- اثبات مهارت زبان آلمانی حداقل سطح A1 متقاضی
همسر / شریک ثبت شده:
- گواهی ثبت نام یا ازدواج توسط یک افسر خارجی تأیید شده ، به آلمانی ترجمه شده و توسط سفارت آلمان قانونی شده باشد
- اگر همسر از ملیت آلمان باشد ، باید کپی پاسپورت و شناسنامه همسر آلمانی ارائه شود
- اگر همسر غیر آلمانی مقیم آلمان باشد ، مدارک اقامت قانونی و گذرنامه آنها باید ارائه شود
فرزندان:
- شناسنامه
- اثبات ملیت کودک
- اثبات حق مراقبت و حضانت والدین مقیم آلمان
به یاد داشته باشید که کلیه مدارک باید به دو زبان آلمانی یا انگلیسی ارسال شوند. اگر اسناد به زبان شما صادر شده باشد ،مجبور خواهید شد که هرکدام از آنها را به همراه پیوست ترجمه معتبر ارائه دهید.
نحوه درخواست ویزای دیدار مجدد خانواده آلمان
روند درخواست ویزای آلمان برای پیوستن به اعضای خانواده شما در آنجا ، مشابه مراحل درخواست دیگر ویزاهای آلمان است. در ابتدا شما میتوانید از طریق سفارت آلمان در کشور خود یا وب سایت آن لیستی از مدارک موردنیاز برای ویزای الحاق خانواده به یکی از اعضای خانواده در آلمان را به دست آورید . به محض داشتن آن ، شروع به جمع آوری اسناد مورد نیاز کنید.مراقب باشید کلیه اسناد را همانطور که در چک لیست شرح داده شده دریافت کنید. آنها باید به دو زبان انگلیسی یا آلمانی باشند.
هنگامی که همه مدارک را در دست دارید ، قرار ملاقاتی را در سفارت یا کنسولگری آلمان تعیین کنید.روز مصاحبه ، به موقع در سفارت یا کنسولگری آلمان حاضر شوید ، همراه با تمام مدارک همراه خود. هزینه ویزا را پرداخت کنید و سپس با افسر کنسولی که با او مکالمه کوتاهی در مورد خود ، سابقه و هدف واقعی سفر برنامه ریزی شده خود به آلمان خواهید داشت ، ملاقات کنید.
درباره مهاجرت تحصیلی اطلاعات بیشتری کسب کنید
همین حالا شروع کنید!
برای شروع مشاوره و تشکیل پرونده فقط کافیست فرم مشاوره را تکمیل نمایید.
سوالی دارید؟
سئوالات متداول در همین صفحه را بخوانید، همچنین مشاوران ما منتظر تماس شما هستند.